HOME  |   NIEUWS  |   PROGRAMMA  |   STARTLIJSTEN  |   UITSLAGEN  |   FOTOALBUM  |   GASTENBOEK  |   CONTACT


18-01-2017 Standaard deelnemers opgelet!

Tot onze grote teleurstelling hebben de afgelopen editie van Tractor Pulling Wekerom om Koningsdag af moeten gelasten. Door het regenachtige weer in de periode voor Koningsdag waren de terreinomstandigheden helaas te slecht geworden om nog fatsoenlijk op te kunnen rijden.

 

Ondertussen zijn we al weer met frisse energie begonnen aan de voorbereidingen voor editie 2017 op Koningsdag. Normaal gesproken houden we altijd eind februari of begin maart een inschrijfavond voor de deelnemers in de standaardklassen. Aangezien de startlijsten van vorig jaar al helemaal bekend waren en de ingeschreven deelnemers niet hebben kunnen rijden, willen we de deelnemers die op de startlijst staan op onze site, de kans geven om de komende editie deel te komen nemen. De inschrijving van vorig jaar blijft dan gewoon bestaan.

 

Wel willen we graag bevestigd hebben dat je komt deelnemen. Daarom willen we graag het volgende van je weten:

 

Verder is van belang dat deelnemers van buiten de gemeente Ede of een aangrenzende gemeente lid moeten zijn van de NTTO, zoals op de site van de NTTO is te lezen. Indien dit voor jou van toepassing is, dan graag het inschrijfformulier vanuit het TRS naar ons opsturen.

 

Om je deelname te bevestigen willen we je vragen om ons een bericht te sturen. Berichten hierover mogen naar info@tractorpullingwekerom.nl gestuurd worden. Graag ontvangen we je bericht UITERLIJK 19 FEBRUARI. Zonder een bericht van jouw kant, vervalt het recht op deelname! Mochten er onverhoopt minder deelnemers zijn, dan kunnen we alsnog besluiten om een inschrijfavond te plannen.

Zonder bericht voor de genoemde datum vervalt je startplek en dien je opnieuw in te schrijven en opnieuw inschrijfgeld te betalen!

 Terug naar:

Webdesign: WebThisSign - Barneveld    CMS: BeheerDeSite.nl

SUB-SPONSORS:


SPONSORS: