HOME  |   NIEUWS  |   PROGRAMMA  |   STARTLIJSTEN  |   UITSLAGEN  |   FOTOALBUM  |   GASTENBOEK  |   CONTACT


27-09-2011 Terugblik NK 2011

Het Nederlands Kamioenschap is weer voorbij! Met z'n allen kunnen we terug kijken op een mooie wedstrijd met naar onze mening terechte en eerlijke winnaars. Ondanks de mindere weersvoorspellingen is het, op een paar druppels na, de gehele dag droog gebleven en kon door iedereen een mooie wedstrijd neergezet worden.

 

Dit jaar is er veel tijd en energie in de preparatie van de banen gaan zitten. Naar onze mening heeft dat zijn vruchten zeker afgeworpen en lagen er twee goede kleibanen voor alle deelnemers, gezien de reacties die wij hebben mogen ontvangen van deelnemers, functionarissen en bezoekers.

 

Tijdens het NK was er een sensor voor het meten van de air-fuel ratio 'kwijtgeraakt', waardoor in 4,5 ton standaardklasse de prijzen niet zijn uitgereikt en de uitslag van deze klasse niet bekend is bij ons. Deze staat dan ook niet op onze site vermeld. Gelukkig is de sensor met logger weer teruggevonden door landeigenaar, waarvan wij ieder jaar weer het terrein mogen gebruiken. Hopelijk kunnen dan binnenkort de prijzen alsnog uitgereikt worden aan de winnaars. Gelukkig heeft dit volgens ons geen weerslag gehad op de rest van de wedstrijd in de standaardklassen.

 

Het publiek langs beide banen zorgde voor een prima sfeer met een climax tijdens de finale van de 4,5 ton supersport. Dankzij het uitstekende commentaar van Arco Sterk en Peter van der Gorp, in combinatie met de prima geluidsvoorziening en de goede muziek van AB Producties werd het een groot feest, wat na de wedstrijd door velen tot in de late uurtjes bij Het Witte Paard in Wekerom is voortgezet. 

 

Via deze weg willen we ook al onze trouwe sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan het Nederlands Kampioenschap, op welke wijze dan ook. Zonder hen was dit evenement niet mogelijk geweest! Ieder jaar mogen we weer een beroep op hen doen en daar zijn wij hen ook dankbaar voor.

 

Ook onze talrijke en trouwe vrijwilligers willen we bedanken voor hun inzet. Ieder jaar is het toch weer een hele klus om het terrein op te bouwen en de banen te prepareren. Maar ook hier geldt: 'vele handen maken licht werk' en komt ieder jaar weer alles helemaal in orde.

 

Tot slot willen wij de functionarissen, deelnemers en u als publiek bedanken voor de mooie wedstrijd wat het uiteindelijk is geworden. We kunnen terug kijken op mooie sleepwagenafstellingen, goede runs en een enthousiast publiek. Zonder alle hiervoor genoemde personen was dit niet mogelijk geweest. Ook de NTTO willen wij bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen om het NK te mogen organiseren.

 

Kortom wij hopen dat iedereen net zo als ons genoten heeft van de wedstrijd en zien u graag volgend jaar op koninginnedag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Terug naar:

Webdesign: WebThisSign - Barneveld    CMS: BeheerDeSite.nl

SUB-SPONSORS:


SPONSORS: